Food in a health-promoting perspective (VMH101)


Dette er emnebeskrivelsen for studieåret 2025-2026

Fakta

Emnekode

VMH101

Versjon

1

Vekting (stp)

15

Semester undervisningsstart

Autumn

Antall semestre

1

Vurderingssemester

Autumn

Undervisningsspråk

Norwegian

Forkunnskapskrav

Ingen

Exam

Form of assessment Weight Duration Marks Aid
Mappeinnlevering 1/1 Bokstavkarakterer

Studentene kan bearbeide arbeidskrav i mappe frem til avsluttende vurdering. Ved avsluttende vurdering skal to av studentenes arbeid i mappen vurderes med gradert karakter, A-F. Studentene bestemmer selv ett, og ett trekkes av eksamenskontoret før vurdering. Det skal også leveres inn et refleksjonsnotat, som tas med i vurderingen.Vurdering av studentenes arbeid omfatter både arbeidsprosesser og produkter i praktisk, teoretisk og didaktisk arbeid. Skriftlige arbeid vurderes ut fra formelle og metodiske krav.

Vilkår for å gå opp til eksamen/vurdering

Obligatorisk oppmøte, Refleksjonslogg, 3 skriftlige innleveringer

Fagperson(er)

Course coordinator:

Merete Hagen Helland

Åpent for

Litteratur

Søk etter pensumlitteratur i Leganto