Food in a health-promoting perspective (VMH101)
Dette er emnebeskrivelsen for studieåret 2025-2026
Emnekode
VMH101
Versjon
1
Vekting (stp)
15
Semester undervisningsstart
Autumn
Antall semestre
1
Vurderingssemester
Autumn
Undervisningsspråk
Norwegian
Forkunnskapskrav
Exam
Form of assessment | Weight | Duration | Marks | Aid |
---|---|---|---|---|
Mappeinnlevering | 1/1 | Bokstavkarakterer |
Studentene kan bearbeide arbeidskrav i mappe frem til avsluttende vurdering. Ved avsluttende vurdering skal to av studentenes arbeid i mappen vurderes med gradert karakter, A-F. Studentene bestemmer selv ett, og ett trekkes av eksamenskontoret før vurdering. Det skal også leveres inn et refleksjonsnotat, som tas med i vurderingen.Vurdering av studentenes arbeid omfatter både arbeidsprosesser og produkter i praktisk, teoretisk og didaktisk arbeid. Skriftlige arbeid vurderes ut fra formelle og metodiske krav.