Food, sustainability and exploratory learning (VMH102)


Dette er emnebeskrivelsen for studieåret 2025-2026

Fakta

Emnekode

VMH102

Versjon

1

Vekting (stp)

15

Semester undervisningsstart

Spring

Antall semestre

1

Vurderingssemester

Spring

Undervisningsspråk

Norwegian

Forkunnskapskrav

Ingen

Exam

Innleveringsoppgave og praktisk-muntlig eksamen

Form of assessment Weight Duration Marks Aid
Skriftlig undervisningsopplegg/oppgave (som del av praktisk/muntlig eksamen) 3/10 Bokstavkarakterer
Praktisk-muntlig eksamen 7/10 Bokstavkarakterer

En fagdidaktisk, individuell, praktisk prøve med karakter A-F.Eksamensoppgaven tildeles 7 dager før oppstart av eksamen og alle hjelpemidler er tillatt.Varighet av den praktisk/muntlige delen av eksamen: 25 min. Eksamen vil foretas digitalt.Vurdering av studentenes arbeid omfatter både arbeidsprosesser og produkter i praktisk, teoretisk og didaktisk arbeid. Skriftlige arbeid vurderes ut fra formelle og metodiske krav.

Vilkår for å gå opp til eksamen/vurdering

Obligatorisk oppmøte, Arbeidskrav

Fagperson(er)

Course coordinator:

Merete Hagen Helland

Åpent for

Litteratur

Søk etter pensumlitteratur i Leganto