Food, sustainability and exploratory learning (VMH102)
Dette er emnebeskrivelsen for studieåret 2025-2026
Emnekode
VMH102
Versjon
1
Vekting (stp)
15
Semester undervisningsstart
Spring
Antall semestre
1
Vurderingssemester
Spring
Undervisningsspråk
Norwegian
Forkunnskapskrav
Exam
Innleveringsoppgave og praktisk-muntlig eksamen
Form of assessment | Weight | Duration | Marks | Aid |
---|---|---|---|---|
Skriftlig undervisningsopplegg/oppgave (som del av praktisk/muntlig eksamen) | 3/10 | Bokstavkarakterer | ||
Praktisk-muntlig eksamen | 7/10 | Bokstavkarakterer |
En fagdidaktisk, individuell, praktisk prøve med karakter A-F.Eksamensoppgaven tildeles 7 dager før oppstart av eksamen og alle hjelpemidler er tillatt.Varighet av den praktisk/muntlige delen av eksamen: 25 min. Eksamen vil foretas digitalt.Vurdering av studentenes arbeid omfatter både arbeidsprosesser og produkter i praktisk, teoretisk og didaktisk arbeid. Skriftlige arbeid vurderes ut fra formelle og metodiske krav.